Αντώνης Κανάκης: Η θανατηφόρα επιστροφή στο Βινύλιο – «Ότι μπορεί να πάει στραβά, έχει πάει»

Αντώνης Κανάκης

"Είχε πέσει νεκρική σιγή και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει αυτή η εκπομπή" τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επέστρεψαν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης με το Βινύλιο τη νύχτα της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Για μια ακόμη χρονιά η ξεχωριστή μουσική εκπομπή αναμένεται να κρατάει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μία φορά στο κλείσιμο της εβδομάδας.

Οι τίτλοι έναρξης έπεσαν και ήχησε η μεγάλη επιτυχία «Άνοιξε πέτρα» που όλοι έχουμε αγαπήσει με την φωνή της Μαρινέλλας. Οι ανδροπαρέα από την Θεσσαλονίκη ήταν ντυμένη στα μαύρα και άφησε τους στίχους περί…θανάτου να ακουστούν. Αυτή ήταν άλλωστε και η επιλογή για την πρώτη θεματική του φετινού κύκλου στο Βινύλιο!

Αμέσως μετά, ο Αντώνης Κανάκης καλωσόρισε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 τονίζοντας τα εξής. «Κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στο Βινύλιο! Πρώτο Βινύλιο για την φετινή σεζόν και, ξέρετε, έχει πλάκα γιατί ότι μπορεί να πάει στραβά σε μια πρεμιέρα έχει πάει στραβά αλλά δεν μασάμε. Δεν μασάμε. Άνοιξε πέτρα να κλειστώ».

«Όταν μιλούσαμε και κάναμε το meeting πριν από καιρό, σκεφτόμασταν ποια θα είναι η πρώτη εκπομπή του Βινυλίου φέτος. Έριξα στο τραπέζι την ιδέα να κάνουμε μια εκπομπή για τον θάνατο. Κοιταζόμασταν οι τρεις μας, ήταν και οι υπόλοιποι, για κανένα λεπτό χωρίς να μιλάει κανένας. Είχε πέσει νεκρική σιγή και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει αυτή η εκπομπή».