Αντώνης Κανάκης: Η συγκινητική αναφορά στον Αντώνη Παραρά – «Σαν σήμερα πριν 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο»

Κανάκης Παραράς

"Έχω πει τα πάντα, όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια για τον Αντώνη για το πόσο τον αγαπούσαμε, πόσο παιδί-διαμάντι ήταν".

Στον πρόωρο χαμό του Αντώνη Παραρά πριν από 27 ολόκληρα χρόνια αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας (5/2). Στο κλείσιμο της εκπομπής ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θέλησε να πει δυο λόγια στη μνήμη του συναδέλφου του, ο οποίος «έφυγε» νικημένος από τη λευχαιμία σε ηλικία 29 ετών στις 4/2/1997.

«Αυτό το τραγούδι θα το διασκέδαζε πολύ και ο Αντώνης, αν ήταν εδώ μαζί μας. Θα γελούσαμε πολύ με αυτό το βίντεο. Ήταν 4 Φεβρουαρίου πριν από 27 χρόνια όταν ο Αντώνης «έφυγε». Έχω πει τα πάντα, όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια για τον Αντώνη για το πόσο τον αγαπούσαμε, πόσο παιδί-διαμάντι ήταν», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης για τον αείμνηστο συνεργάτη του.

«Τι ταλέντο, τι αξιόλογος άνθρωπος και τι κούκλος… χίλια-δυο πράγματα έχουμε πει. Αυτό που σκεφτόμουν όμως σήμερα είναι το εξής και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας», πρόσθεσε στην τοποθέτησή του ο οικοδεσπότης του Ράδιο Αρβύλα.

«Τότε, πριν από 27 χρόνια, ήμασταν «παιδιά». Όσο μεγάλη κι αν ήταν η στεναχώρια, αν κάποιος μου έλεγε 27 χρόνια μετά «πόσο συχνά θα σε απασχολεί ο Αντώνης ο συνονόματος στο μυαλό σου;», θα του έλεγα: εντάξει, 27 χρόνια μετά, είναι πολύ πιθανό να έχει φύγει, να έχει «σβήσει» αυτό το πράγμα μέσα μας», εξομολογείται ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Κι όμως… αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι ότι πόσες φορές και πόσο πολύ συχνά μπορεί ο Αντώνης να βρίσκεται στο μυαλό μου 27 χρόνια μετά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με τον Αντώνη κυρίως. Οπότε σήμερα θα κλείσουμε το Ράδιο Αρβύλα έτσι, γιατί σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο, ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί κι όχι στο πλαίσιο του ότι μετά θάνατον όλοι γίνονται καταπληκτικοί», συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Όσοι τον ήξεραν ξέρουν πολύ καλά τι λέω και πόσο μοναδικός ήταν ο συνονόματος, ο Αντώνης. Την αγάπη μου στην οικογένειά του, όπως πάντα μέσα από την καρδιά μου», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Αντώνης Κανάκης, ενώ προβλήθηκε ένα βίντεο με αποσπάσματα από τον Αντώνη Παραρά και το μήνυμα που έγραφε: «27 χρόνια χωρίς τον Αντώνη. Ζωντανός στην καρδιά και στο μυαλό μας».