Αντώνης Κανάκης: Η συγκίνηση για την μητέρα του, Ευγενία Δούμα – «Στο λέω μέσα από την καρδιά μου»

Αντώνης Κανάκης

"Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι στο οποίο επικρατούσε η αγάπη και η χαρά" ομολογεί ο Αντώνης Κανάκης.

Την πιο όμορφη έκπληξη έμελλε να δεχθεί ο Αντώνης Κανάκης, τη νύχτα της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είδε στην οθόνη την αγαπημένη του μητέρα, η οποία και μίλησε με λόγια τρυφερά γεμάτη υπερηφάνια για εκείνον.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Ευγενία Δούμα δήλωσε πως «ό,τι κι αν έκανε, του είχα πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη. Παρόλο που ήταν μικρός, ήταν πάρα πολύ ώριμος για την ηλικία του. Πολλές φορές κουβεντιάζαμε πολλά πράγματα, βλέπαμε τηλεόραση μαζί, γελούσαμε, πείραζε ο ένας τον άλλον και ήμασταν μια οικογένεια χαρούμενη που τσίγκλιζε ο ένας τον άλλον. Ο Αντώνης ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Όταν τον είδα στην αρχή και στο Κομφούζιο και στην TV 100, μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα και χαιρόμουν μαζί του. Ότι και να κάνει όμως είναι τόσο εργατικός και τελειομανής που του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Θυμάμαι τότε στο ΑΜΑΝ πως για δυο, τρεις μέρες δεν ερχόταν στο σπίτι γιατί καθόταν στο στούντιο να ετοιμάσει την εκπομπή που έπρεπε να κάνει. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανε μια πολύ ωραία οικογένεια, έχει μια γυναίκα πολύ όμορφη, πολύ καλό κορίτσι και την αγαπώ πολύ. Τα παιδιά του είναι δυο χαριτωμένα αγγελούδια, ζωντανά, ζωηρά και άτακτα όπως ήταν και αυτός. Όταν έρχονται στο σπίτι για να τους δω, το σπίτι μου γίνεται… όπως όταν μπαίνουν οι κλέφτες στα σπίτια και γίνονται άνω κάτω και κάτι χειρότερο. Λοιπόν, Αντώνη μου, να ξέρεις πως είμαι πάρα πολύ περήφανη για σένα. Εύχομαι στη ζωή σου να είναι όλα καλά. Κουράγιο, γιατί ξέρω ότι κουράζεσαι πάρα πολύ και όλα περνούν από το χέρι σου και να είσαι ευτυχισμένος ότι και να κάνεις. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ! Πάρα πολύ, να το ξέρεις»

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Αντώνης Κανάκης δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση τονίζοντας με χαμόγελο πως «και γω σ’ αγαπώ μαμά και σου το λέω μέσα από την καρδιά μου. Σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ που μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι στο οποίο επικρατούσε η αγάπη και η χαρά. Τα δυο πιο ισχυρά καύσιμα, νομίζω, για τις ψυχές των παιδιών και γιααυτό που θα γίνουν στο μέλλον».