Αντώνης Κανάκης: Γιόρτασαν στον αέρα τα 16 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα

"Είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση οι 17 τηλεοπτικές σεζόν. Ξέρετε ότι έχετε απέναντί σας ανθρώπους που λένε αλήθεια".

Το κεράκι με τον αριθμό 16 για τα αντίστοιχα χρόνια παρουσίας του Ράδιο Αρβύλα στον αέρα του ΑΝΤ1 έσβησε το βράδυ της Δευτέρας (15/4) ο Αντώνης Κανάκης. Ο οικοδεσπότης της σατιρικής εκπομπής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη προς τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του.

«Κυρίες και κύριοι, πριν φτάσουμε στο νούμερο 1, θα μας επιτρέψετε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας στο Ράδιο Αρβύλα. Σαν χθες, 14 Απριλίου του 2008 ξεκίνησε αυτή εδώ η εκπομπή», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«16 χρόνια, 17 τηλεοπτικές σεζόν και ίσως να μας επιτρέπεται να πούμε κι εμείς δυο λόγια, βρε αδελφέ. Σε μία χώρα που όλοι πανηγυρίζουν για το τίποτα, ας πούμε κι εμείς κάτι για αυτήν εδώ την εκπομπή», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση οι 17 τηλεοπτικές σεζόν και σίγουρα δεν είναι τυχαίο με αυτές τις επιδόσεις του Ράδιο Αρβύλα. Είναι αυτή τη στιγμή η μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας», σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Νιώθουμε πως μέσα σε αυτά τα χρόνια που έχουν αλλάξει οι ζωές όλων μας και η χώρα ολόκληρη, το Ράδιο Αρβύλα είναι εδώ και, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσαμε σε όλα, ξέρετε ότι έχετε απέναντί σας ανθρώπους που λένε αλήθεια», υπογράμμισε στο μήνυμά του ο Αντώνης Κανάκης σβήνοντας το κεράκι με τον αριθμό 16.