Αντώνης Κανάκης: Επική γκάφα για τον… παππού Λευτέρη Πανταζή

Αντώνης Κανάκης

Βιάστηκε ολίγον ο Αντώνης Κανάκης!

Για τελευταία φορά το 2022 ήρθε ο Αντώνης Κανάκης με το Βινύλιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Με ένα αφιέρωμα στη νυχτερινή ζωή και την «χρυσή εποχή» της πίστας, η παρέα από την Θεσσαλονίκη έμελλε να ανάψει φωτιές στις οθόνες μας.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς, μάλιστα, ο Λευτέρης Πανταζής εμφανίστησε μέσω skype στον τηλεοπτικό αέρα προκειμένου να μοιραστεί μνήμες και στιγμές από εκείνα τα χρόνια.

Όταν όμως τον καλησπέρισε ο Αντώνης Κανάκης… προχώρησε σε μια επική γκάφα σχετικά με την κόρη του, Κόνι Μεταξά. «Κοιτάξτε να δείτε, για μένα σε όλη αυτή την ιστορία, όλοι είναι κορυφαίοι αλλά εγώ είμαι με ΛΕΠΑ. Τελείωσε. Το δήλωσα από την αρχή και κυρίες και κύριοι δεν είναι απλά ένας ΛΕΠΑ αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένας ΛΕΠΑππούς. Λευτέρη, δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε που είσαι εδσώ φίλε».

«Να σου πω. Την αλήθεια, μεταξύ μας. Λίγο κακάκια έκανες με το που η κόρη σου σε έκανε παππού, έτσι;» αναρωτήθηκε με νόημα ο παρουσιατής του ΑΝΤ1 για να εισπράξει όμως την εξής εύλογη απόκριση από τον Λευτέρη Πανταζή. «Ακόμα δεν με έχει κάνει, ρε συ, κάτσε.

Α.Κ.: Δεν σε έκανε; A, δεν έγινες;

Λ.Π.: Όχι, στην προεργασία είμαστε.

Α.Κ.: Οπότε είσαι μελλοντικός ΛΕΠΑππούς.