Αντώνης Κανάκης: «Eισπράττουμε μίζερες, άστοχες, κομπλεξικές, υποκριτικές αντιδράσεις»

Αντώνης Κανάκης

Σχόλιο όλο νόημα έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην πρεμιέρα για το Βινύλιο.

Με τον… θάνατο καταπιάστηκε ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στο πρώτο Βινύλιο για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, το βράδυ της Παρασκευής, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια πολύ σαφή τοποθέτηση για το χιούμορ στη σημερινή εποχή.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή ενός χιουμοριστικού αποσπάσματος από κηδεία – φάρσα στο εξωτερικό, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ετσι ρε παιδιά, αυτό το χιούμορ ρε γαμώτο… Βλέπω τώρα αυτό το βίντεο, κάνουμε αυτή την συζήτηση και με πιάνει το παράπονο μου. Ξέρετε, εμείς είμαστε σε μια θέση που εξαιτίας της δουλειάς μας και ειδικά του Ράδιο Αρβύλά εισπράττουμε πάρα πολύ μίζερες, άστοχες, κομπλεξικές, υποκριτικές αντιδράσεις στο χιούμορ».

«Είμαστε σε μια τέτοια θέση που το εισπράτουμε αυτό το πράγμα. Ενώ το άτιμο είναι το μόνο που μπορεί να λυτρώσει και να ξορκίσει πολλά πράγματα. Και το κακό να ξορκίσει στη ζωή μας αλλά και να μας λυτρώσει ακόμα και από όλα αυτά που θεωρούμε ή τα παίρνουμε τόσο πολύ σοβαρά και τελικά δεν είναι» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης στο πρώτο Βινύλιο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1.