Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα πολύ άσχημη κατάθλιψη, ευτυχώς όχι αυτοκτονική»

Αντώνης Καφετζόπουλος

"Είχα ενοχές, ήμουν χάλια, όλα μου φαίνονταν μαύρα και άσκοπα" εξομολογείται ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Καφετζόπουλος το Σάββατο προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, από καρδιάς στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη. Ευτυχώς όχι αυτοκτονική γιατί είναι και άλλοι που, παίρνοντας τα ίδια φάρμακα με μένα, δεν βγάζουν από το μυαλό τους την σκέψη να κάνουν κακό στον εαυτό τους. Είναι στον άνθρωπο. Εγώ δεν σκεφτόμουν αυτό. Είχα ενοχές, ήμουν χάλια, όλα μου φαίνονταν μαύρα και άσκοπα».

«Θυμάμαι ότι δεν σταμάτησα ποτέ να λέω αστεία και να αντιδρά ο κόσμος σε αυτά γελώντας. Έκανα αστεία και για την κατάθλιψη μου».

«Εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα. Ήρθε όμως ο Γιάννης Κακλέας και λίγο για να με βοηθήσει, γιατί με έβλεπε σε αυτό το μαύρο χάλι, μου πρότεινε να παίξω τον Αμερικάνο Βούβαλο του Μάμετ. Του αρνήθηκα και μου πρότεινε μετά να το σκηνοθετήσω. Αρχίσαμε πρόβες και δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα μάς εγκατέλειψε ο Τάκης Σπυριδάκης και για να μην πετάξουμε τη δουλειά, έπαιξα εγώ στη θέση μου. Ένας από τους καλύτερους ρόλους που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.