Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά»

Αντώνης Καφετζόπουλος

"...αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες", λέει ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε και πότε μπορεί να τον εκνευρίσει ένας δημοσιογράφος. «Εάν πέσω σε άνθρωπο που κάνει ερωτήσεις που περιέχουν την απάντηση, εκνευρίζομαι και μιλάω λίγο απότομα», είπε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID-19, ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν απόλυτος: «Είμαι εμβολιασμένος. Όταν άνοιξε η ηλικία μου πήγα και εμβολιάστηκα από τους πρώτους. Περίμενα μεσάνυχτα για να κλείσω».

Τι λέει για τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως τους τελευταίους μήνες σχετικά με τους ανθρώπους του θεάτρου;

«Δεν είμαι εξαίρεση, εξαίρεση ήταν οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά. Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός, άντε των δύο χεριών οι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές. η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα, δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά. Λίγο πολύ όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.