Αντώνης Καφετζόπουλος: Άφωνη η Τζένη Μελιτά με την ατάκα του ηθοποιού – «Μη με διαλύσετε ψυχολογικά, σας παρακαλώ»

Μελιτά Καφετζόπουλος

"Τι είναι αυτή η συζήτηση που τον έχει πιάσει;", αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

Καλεσμένος στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκαν το πρωινό της Παρασκευής 22/9 ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου. Οι πρωταγωνιστές της σειράς «3ος όροφος» μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων η συζήτηση στράφηκε και στο θέμα του… θανάτου.

«Δεν έχω κανένα θέμα με τον χρόνο που περνάει. Δεν νομίζω ότι θέλουμε να είμαστε νέοι, απλώς κανένας δεν θέλει να πεθάνει. Όσο μεγαλώνεις, λες ωχ. Εγώ είμαι πλέον σε μία ηλικία που βλέπω ένα ψηλό σκαλί και λέω ωχ», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Η κουβέντα δεν άργησε να εστιάσει στο θέμα της νεότητας και του… αναπόφευκτου τέλος της ζωής. «Τι είναι αυτή η συζήτηση που τον έχει πιάσει;», παρατήρησε χαριτολογώντας η Τζένη Μελιτά.

«Πάντα την κάνω αυτή τη συζήτηση, δεν με έχει πιάσει τώρα. Από μικρό παιδί την έκανα. Μου άρεσε να συζητάω για τον θάνατο, για το αναπόφευκτο από 15-17 χρονών. Ήμασταν και λίγο καταραμένοι τότε, λέγαμε τέτοια θανατερά», απάντησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Πάντως εμένα η νονά μου έχει πει το ωραιότερο και το πιστεύω. «Γιατί λένε ότι το μέλλον είναι αβέβαιο; Το μόνο βέβαιο είναι το μέλλον: θα πεθάνουμε όλοι», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Η νονά σου είναι σοφή», σχολίασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Ρε παιδιά, σας παρακαλώ. Είναι Παρασκευή πρωί, μη με διαλύσετε ψυχολογικά. Θέλω να βγω το Σαββατοκύριακο», παρατήρησε γελώντας η Τζένη Μελιτά, θέλοντας να αλλάξει το θέμα της κουβέντας.