Αντώνης Γούναρης για Fame Story: «Μου είχε πει η γυναίκα μου ότι αν σώσω την Άσπα να μην γυρίσω σπίτι»

Αντώνης Γούναρης

Δείτε όλα όσα είπαν ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο για το Fame Story.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησαν ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο, οι οποίοι θυμήθηκαν ιστορίες από τα Fame Story.

«Το Fame Story ήταν η πρώτη μας τηλεοπτική εμφάνιση. Μπαίνω μέσα και είναι μέσα ένας Ολλανδός, η Τζούλι και μία κοπέλα της παράγωγης που δεν μιλάει. Εκείνοι που μας έκαναν εντύπωση ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, ο Θάνος Πετρέλης, ο Κώστας Καραφώτης και η Καλομοίρα. Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν στο Fame Story 3.

Η παραγωγή ήθελε να έχει το πάνω χέρι στην επιλογή τραγουδιών και πολλές φορές διαφωνούσαμε και εγώ και η Τζούλι. Ο χειρότερος τσακωμός ήταν αυτός ανάμεσα στην Άσπα και την Φωτεινή και μετά με την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Είναι τρεις για αποχώρηση και έπρεπε να σώσουμε έναν. Μου είπε η γυναίκα μου ότι αν σώσω την Άσπα να μην γυρίσω σπίτι», είπε ο Αντώνης Γούναρης.

Η Τζούλι Μασίνο είπε από την πλευρά της: «Εγώ ήθελα να πάει καλύτερα η Φωτεινή Τσιτσίγκου και η Μάρω Λύτρα. Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης δεν ήθελε να ακούει τίποτα από μένα στην αρχή. Είχε φύγει από το δωμάτιο και εγώ του φώναζα. Δεν μπορούσα τότε να βγω στο μπαλκόνι μου να ποτίσω, γιατί είχε παιδάκια από κάτω με γράμματα για να τα δώσω στα παιδιά στο Fame Story».