Αντώνης Αντωνίου για Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν στιγμές διαφωνίας και έντασης»

Αντώνης Αντωνίου

"Κοιτάξτε σε μία μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές και άτυχες. Αυτή είναι η ζωή" σημείωσε ο Αντώνης Αντωνίου.

Ο Αντώνης Αντωνίου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Super Κατερίνα στον Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Ελένης Κοκκίδου από την επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μην έχουν καλές σχέσεις.

«Μου το είπε η ίδια για να μην το μάθω από αλλού. Ότι έχει άλλες βλέψεις, άλλες διαθέσεις και όνειρα και θα τα ακολουθήσει. Της είπα πως αυτό είναι ιερό πράγμα και ο καθένας ακολουθεί τον εαυτό του και τα όνειρά του, τα θέλω του. Για αυτό ζούμε» ανέφερε για τη στιγμή που η Ελένη Κοκκίδου τού είπε πως δεν θα συνεχίσει στη σειρά.

Για τα δημοσιεύματα απάντησε: «Κοιτάξτε σε μία μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές και άτυχες. Αυτή είναι η ζωή. Δεν μπορεί να είναι ρουτίνα γιατί αν είναι, δεν μπορεί να είναι καλό το αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές διαφωνίας και κάποιας έντασης. Όλα αυτά μέσα στα συναδελφικά και επαγγελματικά πλαίσια. Παντού.»