Αντωνία Καούρη: «Δεν μας αντιπροσώπευε το κομμάτι για την Eurovision, αποσυρθήκαμε την τελευταία στιγμή»

Αντωνία Καούρη

"Αποσυρθήκαμε και θεωρήσαμε ότι δεν είναι καλό να πάμε με ένα κομμάτι που δεν μας ταιριάζει" δήλωσε η Αντωνία Καούρη.

Την Αντωνία Καούρη φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την υποψηφιότητα που είχε θέσει για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην περσινή Eurovision και τον λόγο που εν τέλει η ίδια και η Μαρία Μαραγκού έκαναν πίσω και δεν διεκδίκησαν το χρυσό εισιτήριο για τον μουσικό διαγωνισμό.

«Είχαμε δηλώσει πέρυσι, αλλά επειδή δεν είχαμε τον χρόνο να φέρουμε την παραγωγή εκεί που θέλαμε, βγήκαμε από μόνες μας εκτός. Αποσυρθήκαμε και θεωρήσαμε ότι δεν είναι καλό να πάμε με ένα κομμάτι που δεν μας ταιριάζει. Φέτος δεν συζητήθηκε ξανά, αλλά από του χρόνου και μετά εγώ είμαι πολύ θερμή. Δεν είχαμε τον χρόνο, ήταν όλα πολύ πιεσμένα» είπε η Αντωνία Καούρη.

«Δεν μας αντιπροσώπευε το κομμάτι και δεν είχαμε τον χρόνο να το αλλάξουμε, οπότε γιατί να το κάνουμε; Ήταν από Σουηδούς συνθέτες και φωνητικά ήταν οκ. Ενορχηστρωτικά και παραγωγικά δεν ήταν, οπότε επιλέξαμε με την Μαρία να αποσυρθούμε τελευταία στιγμή. Θα έρθει το σωστό timing» πρόσθεσε η Αντωνία Καούρη.