Αντωνία Καλλιμούκου: «Η μαμά μου δεν είχε να μας πάρει κρέας και έλιωνε ζωμό κότας στη σούπα»

Αντωνία Καλλιμούκου

«Πηγαίναμε σούπερ μάρκετ μια φορά το μήνα και κάναμε με τον αδερφό μου σαν τρελοί από χαρά που βλέπαμε το ψυγείο γεμάτο».

Η Αντωνία Καλλιμούκου βρέθηκε στο Πρωινό της Πέμπτης και κάθισε απέναντι από τη Φαίη Σκορδά για μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Η παρουσιάστρια έκανε αίσθηση με την περιγραφή της για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της στο παρελθόν.

[dfp_ads id=236982]

«Δύσκολα θα ακούσεις μια κοπέλα να πει… αρκούμαι με λίγα», είπε η Φαίη Σκορδά για την Αντωνία Καλλιμούκου κι εκείνη διηγήθηκε την ιστορία των παιδικών της χρόνων: «Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου. Υπήρχε περίοδος που η μαμά μου δεν είχε να μας πάρει κρέας να φάμε και έλιωνε τον ζωμό της κότας για να έχουμε την αίσθηση στη σούπα του κρέατος. Πηγαίναμε σούπερ μάρκετ μια φορά το μήνα και κάναμε με τον αδερφό μου σαν τρελοί από χαρά που βλέπαμε το ψυγείο γεμάτο. Ξέρω πως είναι. Έχω ζήσει και καλύτερες περιόδους, που ήταν πιο άνετα τα πράγματα, όταν άρχισα να δουλεύω και είχα τα δικά μου χρήματα. Ξέρω, όμως, πώς είναι και το άλλο σκηνικό. Εμένα με νοιάζει η ουσία. Την ουσία μπορεί να την έχει ένας άνθρωπος που δεν είναι καλά οικονομικά, μπορεί να την έχει όμως και κάποιος που είναι καλά οικονομικά.