Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε με την περιπέτεια υγείας του

Αντίνοος Αλμπάνης

"Έλαβα ένα φορτηγό από φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου" δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φιλοξενήθηκε λίγο μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου του Maestro στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο πρωταγωνιστής της σειράς μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το πολύ συγκινητικό μήνυμα που έλαβε, αλλά και για το χειρότερο μήνυμα που έχει δεχθεί στα social media.

«Έλαβα ένα φορτηγό από φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν συγκινητικά και νομίζω ότι το πιο συγκινητικό μιας κοπέλας, η οποία μου έγραψε ότι ήταν με τη μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα stand με τους ορούς και θυμήθηκα μάλιστα ποια ήταν. Με συγκίνησε γιατί όταν είσαι στο θάλαμο, περνάς πάρα πολύ χρόνο με πολλούς ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, αλλά αλήθεια σε ενώνει κάτι πολύ ουσιαστικό και σοβαρό, οπότε είναι από αυτές τις επαφές που σου μένουν για χρόνια είτε σαν εικόνα είτε σαν ανάμνηση είτε σαν συναίσθημα. Οπότε αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα μηνύματα.» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Το χειρότερο μήνυμα που μου έχουν στείλει είναι στείλε μου την π…α σου, αφού ανεβάζεις όλο γυμνές φωτογραφίες στο Instagram» συμπλήρωσε.