Αντίνοος Αλμπάνης: «Ενεργοποίησα όλους τους μηχανισμούς για να κρατηθώ στη ζωή»

Αντίνοος Αλμπάνης

"Δύσκολα πολύ ήρθα αντιμέτωπος με τον καρκίνο" εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, το απόγευμα της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στο πρόβλημα υγείας και την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν την αρρώστια υπήρξαν στιγμές που είχα χάσει το χαμόγελο μου και νομίζω πως είναι λογικό. Πάντα οι άνθρωποι όταν περνάνε ζητήματα υγείας βουλιάζουν στα σκοτάδια της ψυχής τους και δυσκολεύονται να βγουν. Δύσκολα πολύ ήρθα αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη και αν είσαι και πολύ νέος, που δεν το περιμένεις, σκέφτεσαι πολλά».

«Σκέφτηκα ότι πρέπει να βιαστώ, να κάνω τα πράγματα που δεν έχω προλάβει να κάνω. Δεν έζησα κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους ογκολογικούς ασθενείς και δεν είχα κάποια υπερδύναμη την οποία χρησιμοποίησα. Ενεργοποίησα όλους τους μηχανισμούς που είχα προκειμένου να μπορέσω να κρατηθώ στη ζωή και νομίζω ότι είναι αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε».

«Ακόμα φοβάμαι αλλά μπορώ να πω ότι όσο πιο ζορισμένη κι αν νιώθω ότι είναι κατάσταση γύρω μας, τόσο πιο πολύ εγώ θέλω να χαμογελάω και να λέω πως η ζωή είναι ωραία» συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.