Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχει απειλήσει ότι θα με μηνύσει γιατί φίλησα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη»

Αντίνοος Αλμπάνης

"Η Ε.Ε. έχει μια πολύ συγκεκριμένη κουλτούρα, με την οποία πρέπει να εναρμονιζόμαστε. Αν δεν μας αρέσει αυτό, επειδή δεν θα φύγει η Ελλάδα από την Ε.Ε., δεν θα το πω..." δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Με τον εκπρόσωπο του ekklisiaonline κ. Καραγιάννη είχε ζωντανή σύνδεση σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου στο Γεια σου για να μιλήσει σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη σε συνέδριο. Στην συνέχεια ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ανέφερε ότι περιμένει μία μήνυση από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα κι εξήγησε τον λόγο.

«Περιμένω και μια μήνυση εγώ από εκεί. Έχει πει ότι θα με μηνύσει, επειδή φίλησα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή του. Μάλλον δεν θα γίνει» είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Αυτό που ξεχνάμε, γιατί πέρα από Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είμαστε κι Ευρωπαίοι πολίτες. Η Ε.Ε. έχει μια πολύ συγκεκριμένη κουλτούρα, με την οποία πρέπει να εναρμονιζόμαστε. Αν δεν μας αρέσει αυτό, επειδή δεν θα φύγει η Ελλάδα από την Ε.Ε., δεν θα το πω… Είχα χάσει την πίστη μου (σ.σ. όταν αρρώστησα), γιατί έλεγα ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν τόσα δεινά στην ανθρωπότητα κι όλα αυτά να γίνονται με την ανοχή του όποιου Θεού. Δεν είναι αυτό η θρησκεία κι ο Θεός κι ένιωσα πολύ μεγάλη ανάγκη να στρέψω το βλέμμα μου πάνω και να εναποθέσω κάπου την ανησυχία, το βάρος. Είναι ωραίο να σκύβουμε το κεφάλι και να γινόμαστε λίγο πιο μικροί… Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Η θρησκεία είναι πολύ χρήσιμη, απαραίτητη και πολύ προσωπική» πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.