Aντιγόνη Ψυχράμη: «Δεν είχα προλάβει να αντιληφθώ τι συνέβη – Ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί με το γεγονός»

Διαβάστε την εξομολόγηση της ηθοποιού για τον πατέρα της

Η Αντιγόνη Ψυχράμη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει αλλά και τη σχέση της με τον ηθοποιό Δημήτρη Μακαλιά.

Πρόσφατα εξομολογήθηκε δημόσια την απώλεια του αδελφού του. Τον θαύμασες για τον τρόπο που διαχειρίστηκε αυτό το τόσο επώδυνο γεγονός;

«Ξέρω πολύ καλά πως είναι να φεύγει ένας δικός σου άνθρωπος.Έχασα τον πατέρα μου πριν από δυο χρόνια και μου φαίνεται ακόμα πολύ πρόσφατο ως γεγονός. Ένας λόγος που μας έφερε κοντά με τον Δημήτρη είναι και ότι έχουμε βιώσει και οι δυο την απώλεια αγαπημένων μας ανθρώπων. Ο αδελφός του Δημήτρη έφυγε το 2009 και ο μπαμπάς μου το 2012. Τότε δουλεύαμε μαζί με τον Δημήτρη στο Rent , ήμασταν φίλοι και με στήριξε πάρα πολύ. Φυσικά και τον θαυμάζω για την στάση του, για τον τρόπο που στέκεται στην οικογένεια του.

Τον μπαμπά μου τον έχασα από καρκίνο. Έφυγε πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Έιναι διαφορετικό όμως να χάνεις τον αδελφό σου, που ξέρεις πως αν πάθουν κάτι οι γονείς σου είναι το μόνο σου στήριγμα. Εγώ δε ξέρω πως θα το διαχειριζόμουν. Ο Δημήτρης νομίζω ότι έχει επιδείξει πολύ μεγάλο σθένος και δύναμη.»

Σε σόκαρε η απώλεια του μπαμπά σου;

«Πάρα πολύ. Ήταν σκληρό γιατί αρρώστησε και επί τρία χρόνια ταλαιπωρούνταν. Άρχισα να συνειδειτοποιώ τι συνέβαινε μετά τον πρώτο χρόνο. Επειδή δούλευα συνεχώς και δε σταμάτησα ούτε όταν έφυγε, δεν είχα προλάβει να αντιληφθώ τι συνέβη. Ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί με το γεγονός.»

Φαντάζομαι πόσο δύσκολο θα ήταν να επιδεινκνύεις δύναμη και ψυχραιμία για να μην αντιληφθεί ο πατέρας σου τη λύπη ή την αγωνία σου. 

«Έναν άνθρωπο που ασθενεί βαριά δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις. Όσο κι αν προσπαθείς να κρυφτείς, νιώθει την ενέργειά σου, ασχέτως τι του λες. Πιεζόμουν να είμαι γελαστή εφόσον και εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος όλου αυτού του πράγματος. Αισθανόμουν χαμένη. Δεν ήμουν καλά. Αλλά φυσικά και ήξερε τι του συνέβαινε. Είχε συνείδηση. Πονούσε. Αντιλαμβανόταν ότι πεθαίνει, φαντάζομαι έβλεπε τη στεναχώρια γύρ του. Δεν ήταν χαζός ο μπαμπάς μου. Ο άνθρωπος που αρρωσταίνει νιώθει την αλήθεια»

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο! Η Μπαλατσινού έδειξε στην καλεσμένη της πως να κάθεται στην καρέκλα

Αγνώριστη η Αντιγόνη Ψυχράμη στο Κάτω Παρτάλι!