Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» μιλάει για τη συνάντησή της με τον Αλ Πατσίνο

Αντιγόνη Κουλουκάκου

«Κατάγομαι από τη Μάνη, στην οικογένειά μου μπορεί και να έχει υπάρξει βεντέτα, αλλά ήταν έναν αιώνα πριν», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η πρωταγωνίστρια από τη «Γη της Ελιάς» μιλάει για τη συμμετοχή της στη νέα αγαπημένη σειρά του MEGA, και τη συνάντησή της με τον Αλ Πατσίνο!

Απαντώντας στο πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Ο Αντρέας Γεωργίου με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση παραμονές Χριστουγέννων του 2020, και φυσικά είπα ναι».

«Κατάγομαι από τη Μάνη, στην οικογένειά μου μπορεί και να έχει υπάρξει βεντέτα, αλλά ήταν έναν αιώνα πριν. Ήταν μια άλλη εποχή, υπήρχαν κάποιοι άγραφοι νόμοι που τώρα δεν υπάρχουν. Οι Μανιάτες φημίζονται για το πάθος τους», ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Αναφερόμενη στο ρόλο της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Είμαι η Ιουλία Βρεττάκου, είμαι η μικρότερη αδερφή, που κρατάει τις ισορροπίες. Είμαι ουσιαστικά η μητέρα της Μυρτάλης γιατί εγώ τη μεγάλωσα, και παίζω σημαντικό ρόλο σε διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται μέσα στην οικογένεια».

«Σπούδασα στην Ιταλία νομική και μετά πήγα εκεί σε δραματική σχολή. Από εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα μου», είπε η Αντιγόνη για το ξεκίνημά της.

Ακόμα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε την ευχάριστη συνάντηση που είχε με τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό, Αλ Πατσίνο: «Το όνομά μου στο εξωτερικό είναι σημαντικό γιατί αναφέρεται στην αρχαία τραγωδία. Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο το όνομά μου, ήρθε και μου είπε ότι “Δεν είσαι μόνο μια ζωντανή τραγωδία, είσαι μια όμορφη τραγωδία”».