Την Αντιγόνη Δρακουλάκη φιλοξένησε στο “Καλύτερα Αργά” της Πέμπτης (8/1) η Αθηναΐς Νέγκα. Οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και ενδιαφέρουσα κουβέντα για το σήμερα, την ισορροπία ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, καθώς και τις αμοιβές στον χώρο της υποκριτικής.
«Η εντύπωση ότι έμεινα εκτός υποκριτικής για κάποιο διάστημα υπήρχε, γιατί δεν ήμουν στην τηλεόραση. Παράλληλα, όμως, έκανα θέατρο ή δίδασκα ή μεγάλωνα ένα παιδί», δήλωσε η Αντιγόνη Δρακουλάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Υπάρχουν πολλές στιγμές που λέω ”ακόμα δεν αμείβομαι σωστά”. 2026 κι οι ηθοποιοί ακόμα δεν χαίρουν της ίδιας εκτίμησης όπως άλλα επαγγέλματα», παραδέχεται ανοιχτά η ηθοποιός στην κάμερα του Action24.
«Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά των άλλων. Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος σαν άνθρωπος. Νομίζω ότι είναι κλειδαρότρυπα. […] Θεωρώ απαράδεκτο να ψάχνουμε κινητά τηλέφωνα. Δεν μ’ αρέσει καθόλου, το θεωρώ πολύ άκομψο. Είναι τρομερά αγενές.
Μου αρέσει να υπάρχει ο καθένας στον χώρο του και ό,τι θες θα το μοιραστείς. Είμαι τελείως άλλης λογικής», ανέφερε σε άλλα σημεία της συνέντευξης η Αντιγόνη Δρακουλάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ