Ανθή Βούλγαρη: Συγκινεί 2 χρόνια μετά την περιπέτεια υγείας

Ανθή Βούλγαρη

"Πηγαίνω μία - δύο φορές τον χρόνο και κάνω τις εξετάσεις μου..."

Πριν από δύο χρόνια οδηγήθηκε στο χειρουργείο για την αφαίρεση ενός μικρού όγκου από το κεφάλι της. Σήμερα, η Ανθή Βούλγαρη νιώθει ευγνώμων για την κάθε της μέρα και εξομολογείται στην εκπομπή Ευτυχείτε, πώς αυτή η περιπέτεια υγείας άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την καθημερινότητα.

«Ήταν στενάχωρο τότε, ήταν ένα μάθημα ζωής. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και γι’ αυτό, γιατί με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν όλη μέρα δουλειά, δουλειά, τίποτα άλλο. Αγχωνόμουν για πράγματα που δεν είχαν σημασία και όταν ήρθε αυτό στη ζωή μου λέω «όπα, ηρέμησε λίγο και βάλε προτεραιότητες».

Ο Κώστας ήταν ο άνθρωπος που μου στάθηκε και κατά το χειρουργείο και μετά. Υπήρχαν άνθρωποι που με στήριξαν, υπήρχαν και άνθρωποι που εξαφανίστηκαν. Οι άνθρωποι που έχουν μείνει στη ζωή μου είναι αυτοί που ήταν έξω από την πόρτα του χειρουργείου, όσο εγώ ήμουν μέσα, ήταν οι άνθρωποι που με στήριξαν στη δουλειά μου», λέει η Ανθή Βούλγαρη.

«Πηγαίνω μία – δύο φορές τον χρόνο και κάνω τις εξετάσεις μου. Πάντα έχω μια μικρή υποψία στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά λέω ΟΚ, πάμε μπροστά και φροντίζω να μην κουράζομαι υπερβολικά», σημειώνει η Ανθή Βούλγαρη.