Ανθή Βούλγαρη: Μπαίνει στο χειρουργείο η δημοσιογράφος

Ανθή Βούλγαρη

Όσα είπε λίγο πριν ξεκινήσει το χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου.

Η Ανθή Βούλγαρη, πριν λίγο καιρό, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook εκμυστηρεύτηκε τώρα πως στις αρχές Αυγούστου είχε μια κρίση επιληψίας και οι γιατροί στο νοσοκομείο διέγνωσαν πως έχει έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι ο οποίος πρέπει να βγει.

«Στις 6 Αυγούστου έκανα μια κρίση επιληψίας, μπήκα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως έχω ένα πολύ μικρό καλοήθες ογκάκι (2 cm) το οποίο πρέπει να βγει. Ξεκίνησα αντιεπιληπτική αγωγή που σημαίνει όχι ξενύχτι, όχι αλκοόλ, όχι οδήγηση..(κάπου κάπου κάνω ζαβολιά και οδηγώ), όχι δουλειά! Αγχώθηκα, έκλαψα, φοβήθηκα αλλά όπως και να έχει πρέπει να το αντιμετωπίσω. Για αυτό λοιπόν μέχρι την επέμβαση θα συνεχίσω την καθημερινότητα μου σε χαλαρούς ρυθμούς» έγραφε μεταξύ άλλων στο μακροσκελές κείμενο όπου αποκάλυπτε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της.

[dfp_ads id=236982]

Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου μπαίνει σήμερα στις 11 το πρωί στο χειρουργείο, το οποίο είχε προγραμματιστεί προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος. Το πρωί της Πέμπτης μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται όλο αυτό το διάστημα. Ενώ όλοι έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Συγκλόνισε η Ανθή Βούλγαρη: «Έχω όγκο στο κεφάλι, θα κάνω κρανιοτομή»

Δείτε εδώ όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη λίγο πριν το χειρουργείο: