Ανθή Βούλγαρη: Η αμηχανία όταν ρωτήθηκε για Παπαδάκη – Αναστασοπούλου

Ανθή Βούλγαρη

"Έχω αμφισβητηθεί πολλές φορές" εξομολογείται η Ανθή Βούλγαρη.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος του MEGA ρωτήθηκε για την επιπλέον ώρα που θα δοθεί στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» εν όψει εκλογών, το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Ο Ιορδάνης είναι ο φίλος μου, το έτερόν μου ήμισυ τηλεοπτικά. Όπως γίνεται σε ένα ζευγάρι, πρέπει να κρατιέται μια ισορροπία. Όταν τσατίζομαι εγώ, είναι πιο ήρεμος ο Ιορδάνης και το αντίστροφο» δηλώνει η Ανθή Βούλγαρη, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά σε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή.

«Πολλές φορές αμφισβητήθηκα αλλά με τον καιρό αποδεικνύεται η δουλειά και η αξία κάποιου, το αν θα αντέξει. Ο κόσμος είναι αυτός που σε κρατάει ή σε διώχνει και νομίζω δικαιώθηκα. Πάντα ήμουν και στην ψυχαγωγία στην τηλεόραση και είχα και την εφημερίδα, που έκανα πολύ ελεύθερο ρεπορτάζ με πολύ ποδαρόδρομο» παραδέχεται η δημοσιογράφος του MEGA.

Παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης και πώς σχολιάζει τον ανταγωνισμό στην πρωινή ενημέρωση;

«Υπάρχει άνθρωπος που δεν κοιτάζει τα νούμερα τηλεθέασης; Μου αρέσει ο ανταγωνισμός, δεν με φοβίζει. Καλώς υπάρχει, γιατί μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι και να μην επαναπαυόμαστε» απαντά η Ανθή Βούλγαρη.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαδάκη, η Ανθή Βούλγαρη δεν έκρυψε την αμηχανία της, ωστόσο απάντησε λέγοντας:

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι τώρα πάρα πολύ καλά με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Επειδή είμαι πάρα πολύ καλά με τον Ιορδάνη, θα ήθελα να… γεράσω μαζί του. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να έχει να κάνει περισσότερο με έρευνα στο μέλλον».