Ανθή Βούλγαρη: «Δεν πήραμε ώρα από την Ελεονώρα απλά για να το κάνουμε»

Ανθή Βούλγαρη

"Ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Καινούργιου κάνουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους. Ποια είμαι εγώ για να τους κρίνω;", δηλώνει η Ανθή Βούλγαρη.

Την Ανθή Βούλγαρη συνάντησε η κάμερα του Open Weekend. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA μίλησε στη Σοφία Μανουσακίδου για το τηλεοπτικό της μέλλον στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου αλλά και για τις άλλες προτάσεις που της έχουν γίνει κατά καιρούς.

«Δόξα τω Θεώ πάμε καλά. Φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος, δεν έχουμε παράπονο. Δεν πήραμε ώρα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη απλά για να το κάνουμε. Ο λόγος είναι οι εκλογές, οι πολιτικές εξελίξεις. Διαφορετικά δεν θα είχε τεθεί θέμα, ήταν κάτι γνωστό εσωτερικά», ξεκαθαρίζει η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν έχουμε συζητήσει τι θα κάνουμε του χρόνου με το MEGA. Είμαστε υπάλληλοι του MEGA, συνεχίζουμε. Τώρα για πόσο θα είμαστε θα το αποφασίσει η εταιρία φαντάζομαι. Δεν θα μπορούσα να με φανταστώ με άλλον συμπαρουσιαστή εκτός του Ιορδάνη, είναι το ιδανικό για μένα», δηλώνει στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Πάντα ακούς και επιλέγεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου», σχολιάζει για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει, ενώ για το κομμάτι της ενημέρωσης που έχει «εισβάλει» στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές η Ανθή Βούλγαρη απαντά:

«Ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Καινούργιου κάνουν πάρα πολύ καλά αυτό που κάνουν και γι’ αυτό κρίνονται και από τους τηλεθεατές. Ποια είμαι εγώ για να κρίνω τη δουλειά των συναδέλφων;».