Ανθή Βούλγαρη: «Αισθανόμουν ότι ήμουν αόρατη και υπήρχε μόνο ο κ. Χασαπόπουλος δίπλα»

Ανθή Βούλγαρη

"Μου την έδινε στα νεύρα το να ρωτάς κάτι και να είναι σαν να μην το έχεις ρωτήσει" παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η Ανθή Βούλγαρη.

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA μίλησε για την είσοδο στην ενημέρωση και την αρένα της πρωινής ζώνης.

Ειδικότερα, η Ανθή Βούλγαρη εξομολογήθηκε πως «όταν μπήκα μέσα στην αρένα της ενημέρωσης έπρεπε να πείσω ότι μπορώ να το κάνω, ότι είμαι διαβασμένη, ότι έχω το τσαγανό, ότι έχω να δώσω πέντε πράγματα παραπάνω. Βεβαίως στάθηκα και τυχερή γιατί αν ο Ιορδάνης (σ.σ. Χασαπόπουλος) έλεγε πως «δεν θέλω να είμαι με την Βούλγαρη», μπορεί και να μην ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Οπότε πήρα και γω μια ευκαιρία αλλά έπρεπε να πείσω και καθημερινά νομίζω ότι δίνω εξετάσεις, δεν σταματάει ποτέ αυτό».

«Είναι ανδροκρατούμενος ο χώρος αλλά πλέον νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο για μια γυναίκα. Και να πω την αλήθεια, όλα γίνονται πιο εύκολα με ένα γυναικείο χαμόγελο γιατί στα πρώτα χρόνια, όταν έπρεπε να κάνω συζητήσεις με πολιτικούς, αισθανόμουν κάποιες φορές ότι ήμουν αόρατη. Έκανα δηλαδή μια ερώτηση και υπήρχε μόνο ο κ. Χασαπόπουλος δίπλα, δεν υπήρχε η κα. Βούλγαρη έτσι όπως τα λέμε το πρωί».

«Με ένα χαμόγελο, λοιπόν, τους έλεγες: «μπορείτε να μου απαντήσετε και εμένα;» και σιγά σιγά αρχίζουν να σε μαθαίνουν. Αυτό με πείσμωσε και βασικά μου την έδινε στα νεύρα το να ρωτάς κάτι και να είναι σαν να μην το έχεις ρωτήσει» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ανθή Βούλγαρη στο late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι.