Ανθή Σαλαγκούδη: «Το Survivor πάει και τελείωσε, έκλεισε για μένα ο κύκλος»

Ανθή Σαλαγκούδη

Θα δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη στο επόμενο J2US;

Με αφορμή το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου την Κυριακή. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Survivor All Star, εξηγώντας πως έχει κλείσει ο κύκλο για εκείνη στο ριάλιτι επειβίωσης αλλά και το επερχόμενο J2US.

Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα μου λείψουν όλα όσα θα ζήσουν στο Survivor All Star. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία η οποία όμως πάει και τελείωσε. Έκλεισε για μένα ο κύκλος αυτός και προχωράμε παρακάτω».

Όταν ρωτήθηκε, δε, για τον νέο επερχόμενο κύκλο του J2US και την πιθανή δική της συμμετοχή, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε με χαμόγελο «αλήθεια; Ποιος το είπε αυτό; Φανταστικό θα είναι αυτό! Σαββατοκύριακο… Θα πηγαίνω στη δουλειά και μετά… Κοίτα, μου έχει γίνει μια πρόταση για το J2US αλλά το προηγούμενο, αυτό που τελείωσε τώρα».

«Δεν μου έχει γίνει ξανά κάποια κρούση αλλά δεν νομίζω κιόλας ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω» συμπλήρωσε, επίσης, η Ανθή Σαλαγκούδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.