Αντελίνα Βαρθακούρη: «Τι νόημα έχει να σταματήσεις μια εκπομπή που ξεκίνησε τώρα;»

Αντελίνα Βαρθακούρη

Δείτε όλα όσα είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, αλλά και για τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ καλά στον ΣΚΑΙ. Έχω βρει συνεργάτες που αγαπούν την Αντελίνα και τους αγαπώ διπλά. Τα σπίτια αποτελούνται από πολλούς ανθρώπους, δεν τα βάζω όλα σε ένα σακί. Είμαι πολύ καλά με την εκπομπή, δεν επαναπαύομαι ούτε εφησυχάζομαι. Είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού που είναι χρόνια εκεί και είναι στρωμένη εκπομπή. Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα, ούτε τα πολύ καλά ακούω, ούτε τα πολύ κακά», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη πρόσθεσε επίσης: «Ο Χάρης είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί. Ο Χάρης βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Οπωσδήποτε διαφωνώ με τον Χάρη σε αρκετά πράγματα κι εκείνος μαζί μου. Το κανάλι είναι πάνω απ’ όλα και θα ανακοινώσει για το μέλλον της εκπομπής. Τι νόημα έχει να σταματήσεις μια εκπομπή που ξεκίνησε τώρα. Θέλει να δεθεί η εκπομπή και να γίνει μια συνήθεια στον κόσμο. Εγώ θα ήθελα να δω τον άνδρα μου καλά και ευτυχισμένο και είναι έτσι μαζί με το κορίτσι του».