Αντελίνα Βαρθακούρη: «Περάσαμε πολύ δύσκολα με τον Χάρη»

Αντελίνα Βαρθακούρη

"Όταν εγώ έφυγα και πήγα να δουλέψω να γίνω παρουσιάστρια, δεν ήταν εύκολο, δεν το ήθελε".

Η λαμπερή και χαμογελαστή Αντελίνα Βαρθακούρη πέρασε το κατώφλι του Πρωινό και συνάντησε την Φαίη Σκορδά για μια συζήτηση με άκρως εξομολογητική διάθεση. Η Αντελίνα που τελευταία κάνει τα βήματά της στην τηλεόραση σαν παρουσιάστρια, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη σχέση τους με τον Χάρη Βαρθακούρη.

[dfp_ads id=236982]

«Επειδή μας ακούει και κόσμος, μη νομίζουν ότι όλα ήταν ρόδινα. Δηλαδή, παντρευτήκαμε με τον Χάρη, κάναμε το παιδί και μετά περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες και το λέω αυτό γιατί θέλω να με ακούσουν οι νέες μαμάδες που στην αρχή είναι όλα ρόδινα. Δεν είναι όλα ρόδινα, περάσαμε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό μας έκανε με τον Χάρη να είμαστε αδελφές ψυχές.

Και σαν σχέση περάσαμε δύσκολα, κάηκε το σπίτι μας, χάσαμε τα πάντα, αλλά αυτό μας έφερε κοντά.

Τώρα είμαστε πολύ καλά. Τώρα. Περάσαμε δύσκολα για να είμαστε πολύ καλά τώρα. Όταν εγώ έφυγα και πήγα να δουλέψω να γίνω παρουσιάστρια, δεν ήταν εύκολο, δεν το ήθελε. Εντάξει, φέρνεις ένα επίθετο και είναι βαρύ -που ήθελε αυτός να το φέρω γιατί εγώ ήθελα Τελώνη. Μου είπε ότι θα λέγεσαι Βαρθακούρη γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει, είναι λίγο πιο πατροπαράδοτος. Το πήρα το επίθετο».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…