Αντέδρασε on camera ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσα»

Ιωάννης Παπαζήσης

«Δεν ξέρετε την ιστορία μας όλα αυτά τα χρονιά. Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι που ακούσατε», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους δαίμονες του, για την περίοδο που έχει διαγράψει από μέσα του και για τον 6χρονο γιο του Ιάσονα.

«Υποδύομαι έναν πρώην αλκοολικό αιδεσιμότατο και δεν είχα αναμετρηθεί  ποτέ με ένα τόσο δύσκολο χαρακτήρα, με έχει διαλύσει», ανέφερε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί στο έργο του Τένεσι Ουίλιαμς «Η νύχτα της Ιγκουάνα» στο θέατρο πορεία από τις 20 Οκτωβρίου.

«Είμαι συνέχεια δεμένος, γυμνός, ουρλιάζω και φωνάζω επί σκηνής, χτυπιέμαι: ένας πολύ δύσκολος ρόλος», δήλωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης για τις δυσκολίες του ρόλου του και τον χαρακτήρα που υποδύεται, ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας υγιής άνθρωπος και ψάχνω τους δαίμονες μου, είτε είναι εγκεφαλικοί, σεξουαλικοί, κοινωνικοί. Έχω ανάγκη τους δαίμονες μου».

«Πέρασα από τη φάση που έχασα τον εαυτό μου πρόσφατα στα 43 μου, είπα τώρα ή ποτέ, άλλες φορές κερδίζω και άλλες χάνω. Είχα μια ζωή τυχερή και το πρόβλημα μου είναι ότι τους δαίμονες μου τους προκαλώ εγώ! Είχα όλα όσα ήθελα και κάνω τα πάντα για να τα διαλύσω. Όλη μου την επαγγελματική πορεία, από το 2006 έως το 2012 την έχω σβήσει ολοκληρωτικά από μέσα μου, έκανα πράγματα που δεν μου άξιζαν», ανέφερε επίσης ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Για την προσωπική του ζωή, ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε: «Δεν σας αφορά η σχέση μας (με τη Βανέσα Αδαμοπούλου) γιατί δεν ξέρετε την ιστορία μας όλα αυτά τα χρονιά. Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι που ακούσατε… Δε ζω μέσα στην ελληνική σόουμπιζ, εγώ δουλεύω και είμαι αλλού, επομένως δε γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου».

«Παλιότερα, όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, θύμωνα με όσα γράφονταν για μένα και έπαιρνα τηλεφωνά στα “κίτρινα” περιοδικά. Θεωρούσα τόσο κιτς, παλιό και βλακώδες εκείνο το δελτίο ειδήσεων που μας έκραζε χωρίς λόγο εμένα και άλλους ηθοποιούς. Είχα σπάσει μια κάμερα στο αεροδρόμιο γιατί με κυνηγούσαν, ενώ τους είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω», πρόσθεσε επίσης ο Ιωάννης Παπαζήσης.