Αντέδρασε ο Θέμης Αδαμαντίδης σε ερώτηση του Λιάγκα: «Δεν θα απαντήσω, έχουμε απευθυνθεί αλλού γι’ αυτό»

Θέμης Αδαμαντίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στο Πρωινό.

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί σε όλα αυτά τα περιστατικά που συνέβησαν με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

«Ποτέ δεν είχα θέματα με τη μαρκίζα. Η μητέρα μου ήταν άρρωστη, πρόλαβα να της πω αυτά που ήθελα. Είναι μεγάλη απώλεια ο θάνατος της μητέρας μου. Μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή ήμασταν μαζί, την αγκάλιασα και τη φίλησα.

Πολλές φορές είχαν αποκαλέσει τη μητέρα μου “Λάζαρο”. Πήγαινε να “φύγει” και ξαναγύριζε. Ποτέ δεν ήμουν αυστηρός μπαμπάς. Δύο από τα αγόρια μου έχουν πολύ καλή φωνή. Το όνομα Αδαμαντίδης το άλλαξε ο πατέρας μου», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Για τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με τη Βαρβάρα, δεν θα ήμασταν μαζί. Ήταν κακή στιγμή όλο αυτό που συνέβη».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν είναι ο ίδιος αυτός που φαίνεται στο περιβόητο βίντεο να χτυπάει τη Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Να σου πω, εδώ Γιώργο μου έχουμε εισχωρήσει σε ένα θέμα το οποίο έχουμε απευθυνθεί κάπου άλλού γι’ αυτό το ζήτημα και δεν θέλω να απαντήσω. Ούτε για δικαστήρια θέλω να μιλήσω».