Αντέδρασε ο Σάββας Πούμπουρας στα όσα δήλωσε η Νένα Μεντή

Νένα Μεντή

"Καταλαβαίνω όλους τους παλιούς οι οποίοι έχουν ένα κόλλημα με τα παλιά και σίγουρα δαιμονοποιούν την τεχνολογία, όμως..."

Συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο έδωσε η καταξιωμένη ηθοποιός Νένα Μεντή. Μεταξύ όσων είπε, η κ. Μεντή μίλησε και για το πως η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αλλάξει τον άνθρωπο.

«Πιστεύω ότι όλη η πρόοδος της τεχνολογίας, τον νέο κόσμο -γιατί ο παλιός δεν έχει φόβο-, οι νέοι την έχουν πατήσει την φλούδα και τσουλάνε στο χάος. Έχουν απομονωθεί σε ένα κα…τζέκι που ανεβοκατεβαίνει και βλέπω ανθρώπους νέους, μεσήλικες, έφηβους, να μην κάνουν καμία άλλη δουλειά, παρά να ανεβοκατεβάζουν αυτό το πράγμα. Εγώ τρελαίνομαι. Έχω πάει σε ζευγάρι σε μαγαζί κι έχω πει «Παιδιά δεν θα πείτε καμιά κουβέντα»; Εξιδανικεύω το παρελθόν, όχι άδικα όμως. Είμαστε λίγο τζούφιοι σήμερα. Φταίει όλη η κατρακύλα του τόπου. Ο τόπος μετά το 1960 κατρακυλάει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νένα Μεντή.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Σάββας Πούμπουρας ζήτησε τον λόγο για να εκφράσει τις αντιρρήσεις του.

«Καταλαβαίνω όλους τους παλιούς οι οποίοι έχουν ένα κόλλημα με τα παλιά και σίγουρα δαιμονοποιούν την τεχνολογία, όμως θα έπρεπε ακόμα να πληκτρολογούμε σε γραφομηχανή και να οδηγούμε κάρο. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που εξελίσσεται η τεχνολογία και βρισκόμαστε σε ένα νέο μέλλον. Όχι μόνο βρίσκεις δουλειά μέσα από το κινητό, όχι μόνο μπορείς να δημιουργήσεις και να βγάλεις χρήματα μέσα από το κινητό, μπορείς να κάνεις χίλια δύο άλλα πράγματα. Αν λέμε ότι μετά το 1960 κατρακυλάμε, τότε να δούμε το 1940 πόσο ιδανικό ήταν», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.