Αντέδρασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος: «Θα κοιμηθείς το βράδυ καλά άμα ξέρεις αυτή την είδηση;»

Κωνσταντίνος Καζάκος

«Με ενοχλεί όταν η προσωπική μου ζωή μπαίνει στα φώτα της δημοσιότητας», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Στην παρουσίαση της ταινίας «Ο καπετάν Μιχάλης» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, προκειμένου να απολαύσει την κόρη του, Τζένη Καζάκου. Ο ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου απάντησε και για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι πάντα αυστηρός με την κόρη μου. Και ο πατέρας μου ήταν αυστηρός με εμένα κι εγώ είμαι αυστηρός σε αυτά τα θέματα. Δε μπορείς να χαϊδέψεις αυτιά, πρέπει να λες την αλήθεια» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε στη συνέχεια: «Με ενοχλεί όταν η προσωπική μου ζωή μπαίνει στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι κάτι το οποίο το επιδιώκω. Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου, δεν την κρύβω αλλά δεν την προβάλω κιόλας. Προτιμώ να ασχολείται ο κόσμος με τη δουλειά μου».

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος απάντησε σε ερώτηση για τον πρόσφατο χωρισμό του: «Εντάξει, οκ, υπάρχουν διάφορα, γράφονται διάφορα. Τώρα ποιον αφορούν αυτά; Αφορούν κάποιον; Εσύ θα κοιμηθείς το βράδυ καλά άμα ξέρεις αυτή την είδηση ή θα μείνεις ξύπνιος; Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε από αυτά».