Αντέδρασε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη Ζωή Κρονάκη: «Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, δεν λέγονται»

Γιώργος Κωνσταντίνου

"Δεν θυμάμαι να έχω πει τέτοιο πράγμα" επισήμανε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Γιώργος Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» το πρωινό της Κυριακής για να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Όταν όμως η γοητευτική παρουσιάστρια θέλησε να μεταφέρει την συζήτηση στην προσωπική ζωή του καλεσμένου της, εκείνος αντέδρασε με ευγένεια.

Ειδικότερα, η Ζωή Κρονάκη αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: «έτσι είσαστε και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις; Δηλαδή στους έρωτες, στις σχέσεις τις διαπροσωπικές, πάντα έτσι απλά, πάντα με το συναίσθημα;».

«Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, δεν λέγονται» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, ο Γιώργος Κωνσταντίνου για να ακολουθήσει ένας σχετικός σύντομος διάλογος ανάμεσα στους δυο στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Ζ.Κ.: Είχα διαβάσει μια συνέντευξη που είπατε ότι ο έρωτας σαν να πέρασε και δεν ακούμπησε κατά κάποιο τρόπο. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Γ.Κ.: Δεν θυμάμαι να έχω πει τέτοιο πράγμα γιατί δεν αναφέρομαι σε αυτά τα πράγματα. Δεν νομίζω δηλαδή ότι έχουν καμιά αξία.

Ζ.Κ.: Αν αφήσουμε τον έρωτα, ας μιλήσουμε για τις διαπροσωπικές σχέσεις. Ήσασταν πάντα του συναισθήματος;

Γ.Κ.: Κοιτάξτε, συναίσθημα είχα πάντα. Ένιωθα πράγματα, δηλαδή είχα ευαισθησίες που λέμε και είναι φυσικό διότι πέρα από μια κατοχή και πάρα πολλά δεινά της χώρας μας. Από πολύ πόνο μέσα και αυτό, αντί να με κάνει εμένα έναν σκληρό άνθρωπο, γιατί άλλους τους έκανε πολύ σκληρούς και βίαιους, λειτούργησε ανάποδα. Έγινα πολύ συναισθηματικός. Είδα τον πόνο, είδα την φτώχεια, είδα την δυστυχία, είδα τα πάντα και αυτό πέρασε σε ευαισθησία μέσα μου.