Αντέδρασε ο Ετεοκλής Παύλου με τον Δημήτρη Μακαλιά: «Πάρε μια κάμερα, βγες έξω και δημιούργησε θεματολογία»

Ετεοκλής Παύλου

«Εγώ έχω μάθει να σέβομαι τη δουλειά των δημοσιογράφων», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Ετεοκλής Παύλου δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα του Breakfast@star, με αφορμή τα όσα είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς στη συνέντευξή του στη Λιλή Πυράκη, σχετικά με τις εκπομπές που δεν έχουν περιεχόμενο και πρέπει να φύγουν από την τηλεόραση.

Δημήτρης Μακαλιάς: «Πρέπει αυτές οι εκπομπές να φύγουν, δεν έχουμε πια τι να πούμε»

«Είπε κάποια πράγματα που διαφωνώ και προβληματίστηκα. Μίλησε για εκπομπές, για έλλειψη υλικού, ότι είναι βαρετές. Η λέξη φτώχεια, φρέσκες ιδέες και ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε υλικό άγαρμπα και άτσαλα… Πραγματικά αυτά είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε περιεχόμενο και η λέξη φτώχεια, είναι πολύ άκομψο να το ακούω αυτό.

Είναι σαν να λέει ότι όλες οι εκπομπές έχουν φτώχεια. Στο χέρι του είναι, σε εκπομπή είναι. Τα παιδιά εδώ τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην είναι φτωχή η εκπομπή. Πάρε μια κάμερα, Δημήτρη μου, βγες έξω και δημιούργησε θεματολογία. Εγώ έχω μάθει να σέβομαι τη δουλειά των δημοσιογράφων», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου είπε από την πλευρά της: «Όταν το άκουσα αυτό δεν σκέφτηκα μόνο την εκπομπή, σκέφτηκα και το κανάλι, ότι αυτό δεν θα τους πολυαρέσει».