Αντέδρασε η Μαρία Μπακοδήμου: «Είναι κατηγορία να σου πουν ότι είσαι πλουσιόπαιδο; Γιατί να είσαι ενοχικός για αυτό;»

Μαρία Μπακοδήμου

"Να είναι καλά οι άνθρωποι, να τα χαίρονται και να φτιάξουν κι άλλα, γιατί έχασαν και το σπίτι τους".

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής σχολίασαν η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Κυριακής (7/4). Ο γιος του γνωστού επιχειρηματία αναφέρθηκε στην απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στις σχέσεις με τον πατέρα του, καθώς και στα σχόλια που έχει ακούσει για το γεγονός ότι γεννήθηκε σε εύπορη οικογένεια.

«Τι ωραία που είναι να συγκινείται ένας άντρας, που συνήθως είναι ταμπού για τους άντρες να κλαίνε… και να συγκινείται για ένα τόσο σοβαρό κομμάτι της ζωής του. Θέλει να προσφέρει κάτι, να φύγει από αυτόν τον κόσμο στη μικρή αυτή διαδρομή μας στον κόσμο, και να έχει αφήσει πίσω κάτι», τόνισε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είναι πολύ ελπιδοφόρο νέοι άνθρωποι να έχουν τόσα όνειρα, σκέψεις και πλάνα για το καλό όλων. Όχι μόνο για το δικό τους», παρατήρησε από την πλευρά της η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Καλά απάντησε στο θέμα με τον πατέρα του. Το ότι μας συνδέουν δεσμοί αίματος με κάποιον και κληρονομώ από εσένα τη μύτη και τα αυτιά σου, δεν σημαίνει ότι κληρονομώ και τις απόψεις σου», επισήμανε στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είναι κατηγορία να σου πουν ότι είσαι πλουσιόπαιδο ή ότι να σου πουν ότι μένεις στο εξωτερικό; Γιατί να είσαι ενοχικός για αυτό; Να είναι καλά οι άνθρωποι, να τα χαίρονται και να φτιάξουν κι άλλα, γιατί έχασαν και το σπίτι τους», αντέδρασε σε άλλο σημείο της συζήτησης η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, όταν το θέμα στράφηκε στα σχόλια για την εύπορη καταγωγή του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο εξωτερικό παιδεύονται πάρα πολύ αλλά συνήθως βρίσκεις αξιοκρατία. Όποιος και να ‘σαι εσύ και οι γονείς σου, εάν αξίζεις, σε θεωρούν χρήσιμο ώστε να πάει καλύτερα η επιστήμη ή η επιχείρηση», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Μαρία Μπακοδήμου.