Αντέδρασε η Μαρία Ηλιάκη με την ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό»

Μαρία Ηλιάκη

«Αυτός είναι ο τηλεοπτικός πόθος του Νίκου Μουτσινά», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια ανέφερε τον τηλεοπτικό πόθο που έχει ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ αντέδρασε όταν τη ρώτησαν για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του.

«Επειδή έχουν κατασταλάξει και τα πράγματα στην οικογένειά μας, η Κατερίνα θα πάει παιδικό, έχουμε αποφασίσει ότι θα ζήσουμε μόνιμα στην Ελλάδα… Έχουμε μπει σε μια σειρά, οπότε μέσα μου αρχίζει και φουντώνει η ανάγκη μου να επιστρέψω στη δουλειά. Επειδή το θέλω πολύ, έχω αρχίσει και συζητάω. Σχολιαστική εκπομπή δεν θα ήθελα γιατί είναι κάτι που το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν θέλω να το ξανακάνω», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Για τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε: «Μου έχει λείψει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση. Νομίζω, επειδή ξέρω πολύ καλά τον Νίκο, εάν ξαναγύριζε, θα γύριζε με κάτι βραδινό. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τηλεοπτικός του πόθος, να κάνει κάτι πιο βραδινό».

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό. Δεν ξέρω, θα δούμε. Αν με καλέσει, θα το σκεφτώ».