Αντέδρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό, πάμε παρακάτω»

Κατερίνα Παπουτσάκη

«Με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, αλλά όταν κάνεις παιδιά σε αφήνουν ήσυχο», λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Η ηθοποιός, μάλιστα, αντέδρασε σε μια ερώτηση για τον χαμό που γινόταν κάποτε με το σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Είμαι ευθυνόφοβη, μου είναι πιο εύκολο να είμαι κρυμμένη πίσω από ένα ρόλο. Κάνω μαθήματα φωνητικής 23 χρόνια. Είμαι φοβιτσιάρα, από τη μία είμαι τολμηρή και από την άλλη μαζεύομαι. Η μητρότητα είναι δύσκολη για την προσωπικότητά μου. Το χαοτικό μυαλό μου είναι δύσκολο να βάλει σε τάξη δύο παιδιά.

Μπαίνω στη θάλασσα και βγάζω κραυγές για να ηρεμώ. Έλεγα όχι στο τραγούδι γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη έλεγαν “η τηλεοπτική που τραγουδάει”», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με το σίριαλ της Αλίκης τους είχε ενοχλήσει πολύ. Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, πάμε παρακάτω. Με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, αλλά όταν κάνεις παιδιά σε αφήνουν ήσυχο. Μου έχουν προτείνει να τραγουδήσω στα μπουζούκια, αλλά θα ένιωσα αμήχανα».