Αντέδρασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη δήλωση του Πάνου Τόγια στο Pop Up

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δείτε όσα είπε ο Πάνος Τόγιας στο Pop Up και τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Τόγιας. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef τόνισε κατηγορηματικά πως δεν είναι η “πέτρα του σκανδάλου” στη σχέση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη και του συντρόφου της, του Αποστολή, ενώ μια δήλωσή του δεν άρεσε καθόλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με τη Σπυριδούλα πήγαμε αρχικά στην Κύπρο σαν συνεργάτες, δέσαμε και γίναμε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Όταν πήραν την Σπυριδούλα τηλέφωνο να της πουν ότι “έφυγε” ο πατέρα της ήμασταν μαζί και πηγαίναμε στη δουλειά. Η δημοσιότητα μπήκε στη ζωή μου πολύ απότομα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα στο μετρό, στο Σύνταγμα, είχαν γυρίσει όλοι και με κοιτούσαν. Έγινε ένας χαμός. Δεν περίμενα ο κόσμος να παθιαστεί τόσο πολύ με ένα ριάλιτι.

Είναι φήμες ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Σπυριδούλας. Η Σπυριδούλα είναι ακόμα με τον Αποστόλη, ο γάμος τους ακυρώθηκε λόγω δουλειάς. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τη Σπυριδούλα, μέχρι εκεί. Σε πρωινό δεν θα ήθελα να μαγειρεύω, ΟΧΙ! Το θεωρώ πολύ ρηχό», είπε ο Πάνος Τόγιας.

Η δήλωση για τις πρωινές εκπομπές προκάλεσε την αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που είπε: «Μου τα χάλασε στο τέλος που είπε ότι δεν θα έκανε μαγειρική σε πρωινή εκπομπή γιατί το θεωρεί ρηχό. Το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι οι άνθρωποι ότι αυτή τη δουλειά δεν την κάνεις για να προβληθείς εσύ σε κάποια ζώνη και προτιμάς να είναι απόγευμα από το να είσαι πρωί. Παρουσιάζεις μια συνταγή για τον κόσμο που σε βλέπει, όπως ο κόσμος έρχεται να φάει το φαγητό σου στο εστιατόριο. Έχουν μπερδευτεί λίγο με την έννοια του “σελέμπριτι” μάγειρα και το μαγείρεμα. Η δουλειά του μάγειρα είναι να παρουσιάζει μια ωραία συνταγή στο κοινό».