Αντέδρασε η Ελένη Χαμπέρη: «Είναι πολύ κακό για εμένα, μηδενίζουν το Survivor»

Ελένη Χαμπέρη

"Είναι πολύ κακό για εμένα, όταν είσαι μέρος αυτού του προγράμματος, να βγαίνεις και να το κατηγορείς" σημείωσε η Ελένη Χαμπέρη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε σήμερα η Ελένη Χαμπέρη και μίλησε για το Survivor, τις παραβάσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα και τις «επιθέσεις» που δέχεται το πρόγραμμα από πρώην παίκτες.

«Για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν -μιας κι είπες για το οικονομικό – όταν κάποιος παρεμβαίνει στους κανόνες, να παίρνει πρόστιμο, μείωση. Ούτε να φύγεις, ούτε τίποτα. Θα κλέψεις, θα φύγεις από την καλύβα; Μείον τόσο. Ποιος θα έφευγε; όλοι εκεί θα ήταν μπροστά στην κάμερα» είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

«Για εμένα είναι άσχημο. Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα, ποιος είναι ζευγάρι, όποτε προσπαθούν να προβάλουν αυτό. Το γεγονός όμως ότι πάνε να μηδενίσουν το πρόγραμμα -βγήκα κι έχω πάθει σοκ με όσα ακούω και με τα βίντεο που κυκλοφορούν- το θεωρώ άδικο και δεν μου αρέσει που βλέπω παίκτες που ήταν μέρος αυτού, να προσπαθούν να μηδενίσουν το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι πολύ κακό για εμένα, όταν είσαι μέρος αυτού του προγράμματος, να βγαίνεις και να το κατηγορείς» ανέφερε.