Αντέδρασε η Χάρις Αλεξίου: «Δεν σας ήρθε απότομα και ας μην το συζητήσουμε αυτό τώρα»

Χάρις Αλεξίου

"Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα... τι εννοείς επετειακό; 28η Οκτωβρίου ή 25η Μαρτίου;", είπε η ερμηνεύτρια μπροστά στην κάμερα.

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού και τον ρεπόρτερ Χρήστο Γιασκουλίδη μίλησε η Χάρις Αλεξίου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το τέλος που έβαλε η ίδια στην τραγουδιστική της πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στον δεύτερο κύκλο του Maestro.

«Πολύ ενδιαφέρουσα και ωραία εμπειρία για μένα το Φεστιβάλ, ήρθα σε επαφή με αρκετούς δημιουργούς και είδα πάρα πολλές ταινίες. Το χάρηκα πολύ, η Θεσσαλονίκη ήταν στην καλύτερή της στιγμή», είπε αρχικά η Χάρις Αλεξίου, δηλώνοντας ανοιχτή σε μία κινηματογραφική πρόταση.

Σε ερώτηση για μία ενδεχόμενη επιστροφή της στο τραγούδι μέσω κάποιας επετειακής συναυλίας στο άμεσο μέλλον, η τραγουδίστρια αντέδρασε.

«Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα… τι εννοείς επετειακό; 28η Οκτωβρίου ή 25η Μαρτίου; Δεν σας ήρθε απότομα και ας μην το συζητήσουμε αυτό τώρα. Εγώ τώρα ζω τη χαρά του σινεμά. Το τραγούδι πάει. Το χαιρέτησα με πολλή αγάπη, μου έδωσε πολλή αγάπη και τώρα πάμε γι’ άλλα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.

Τέλος, μιλώντας για την εμπειρία της στο Maestro και το ενδεχόμενο να τη δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, που έρχεται την άνοιξη στο MEGA, η Χάρις Αλεξίου απαντά:

«Είμαι πολύ ευτυχής που γνώρισα τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και δούλεψα μαζί του. Με πολύ ωραίους ηθοποιούς, τους ωραίους Παξούς και την ωραία Κέρκυρα. Συνεχίζουμε τα γυρίσματα».