Αντέδρασε η Άντζελα Γκερέκου on camera: «Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες»

Άντζελα Γκερέκου

«Θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης βρέθηκε η Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός απάντησε και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει μπει στη διαδικασία υιοθεσίας παιδιού.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες, συγγνώμη που το λέω γελοιότητα, αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, αυτό εννοώ. Είναι ένα ευλογημένο θέμα το θέμα της υιοθεσίας, αλλά όσον αφορά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου είπε στη συνέχεια: «Το βιώνω και το διαχειρίζομαι ψύχραιμα. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας  και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι  που βγάζουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα, χωρίς καμία σχέση με την αλήθεια, να δημιουργούν ιστορίες».

Κλείνοντας, η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία».