«Άντε πάλι ο κακός Γιώργος Λιάγκας, δημοσιογράφος είμαι, το πρόβλημα ποιο είναι;»

Γιώργος Λιάγκας

Ξέσπασε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας.

Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό για την υπόθεση με τις καταγγελίες για την Κιβωτό του κόσμου. Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε πως θα ασκηθούν διώξεις από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά παντός υπευθύνου για τις διαρροές πληροφοριών για την υπόθεση. Αυτό είχε αποτέλεσμα τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο κι η Άρια Καλύβα να βγούνε εκτός εαυτού.

«Αυτό είναι το θέμα κύριε Μπαλάσκα; Να ασκηθούν διώξεις για τις διαρροές στους δημοσιογράφους; Που βγάζουν στο φως αυτά τα θέμα, που είναι θαμμένα. Αυτό είναι το θέμα μας; Να σκάβουμε σαν τους σκύλους και να κρύβουμε τα κόπρανα; Αν είναι δυνατόν… Όχι δεν θα το κάνουμε αυτό κι ας μας βάλουν φυλακή. Συγγνώμη για την έκρηξη αλλά δεν μπορώ. Lifestyleκαι χρυσόσκονη και να αλωνίζουν οι παιδόφιλοι; Λυπάμαι που έχασα τον έλεγχο.» είπε εξαγριωμένη η Άρια Καλύβα

«Άντε πάλι ο κακός Λιάγκας. Ασχολιόμασταν μία εβδομάδα με τον κακό Λιάγκα, που του ήρθε στο κινητό ένα κείμενο που περιέγραφε φωτογραφίες. Τι να κάνω δημοσιογράφος είμαι, θέλω πληροφορίες. Το πρόβλημα ποιο είναι; Αν ένα τέρας, που ήταν κορυφαίο στέλεχος μιας δομής που φρόντιζε παιδάκια, έκανε ασχήμιες και σεξουαλικές παρενοχλήσεις ή αν το έμαθε η Άρια είναι το θέμα; Να βάλουν μέσα τα τομάρια κι όχι τους δημοσιογράφους. Είναι ντροπή σε αυτή τη χώρα της υποκρισίας. Αν είναι δυνατόν; Ξαφνικά ποινικοποιούμε τους δημοσιογράφους» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.