Άντα Λιβιτσάνου: Το έμαθα μία μέρα πριν την πρεμιέρα του YFSF

Δείτε όσα είπε στο ΜΙΛΑ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο που διαγωνιζόταν στο «Your Face Sounds Familiar».

Η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το νέο της επιχειρηματικό βήμα, το Ada's little kitchen αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο που εμφανιζόταν στο σόου των μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Μιλώντας για την απόφαση της να δημιουργήσει κάτι δικό της, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού:
 «Δεν ανέχομαι στα 34 μου σήμερα να περιμένω πληρωμή και να μου λένε αυτό το μήνα δεν προβλέπεται. Το θεωρώ λάθος για οποιονδήποτε άνθρωπο. Απλά θεωρώ ότι όταν είμαι συνεπής σε κάτι περιμένω και ο άλλος να είναι συνεπής.

Για την περίοδο του YFSF και πως ανακάλυψε το πρόβλημα υγείας που είχε:
«Πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ωραία στο YFSF, είχα απίστευτη υποστήριξη από το κανάλι, το σκέφτομαι και συγκινούμαι. Ήταν περίεργο γιατι παρόλο που έκανα κάτι που μου άρεσε πολύ, ήταν το π΄ρωτο ήμασταν και φανταστική ομάδα και περνούσαμε πολύ ωραία, μου έσκασε ξαφνικά αυτό και δεν ήξερα από που. Αλλα αισθανόμουν και τυχερή γιατί αν δε το είχες προλάβει μετά μπορεί να είχες άλλα προβλήματα πιο σοβαρά. Αυτό που με στεναxωρησε είναι ότι δεν έπερνε αναβολή, δηλαδή δε μπορούσα να το κάνω το χειρουργείο μετά το πέρας του show. Κι αυτό με στεναχωρησε γιατί δεν κατάφερα να κάνω πολλά πράγματα που ήθελα, να δείξω λίγα περισσότερα πράγματα και εγώ το έμαθα νομίζω ουσιαστικά μια μέρα πριν βγούμε στον αέρα.

Είχα δύο όζους, πολύ μικρούς κιόλας, όχι για να πας για παρακέντηση. Είχα πάει να κάνω εξετάσεις γιατί ήθελα να κάνω ένα ιδιωτικό συμβόλαιο νοσοκομειακό και βρήκαν στα αρχεία μου ότι είχα κάνει εξετάσεις για θυρεοειδή. Μου είχε πει ο γιατρός ότι δεν είναι κάτι σοαρό απλώς το παρακολουθούμε. ¨ομως δεν ήταν έτσι, αν είχα πάρει αγωγή από την αρχή δεν θα είχα φτάσει να έχω πετάξει ένα ολόκληρο όργανο τόσο σημαντικό. Κι έτσι έκανα τις εξετάσεις γαι να τους αποδείξω ότι δεν είχα τίποτα… αλλά τελικά είχα.»

Δείτε όλη τη συνέντευξή της στο ΜΙΛΑ:

//www.youtube.com/embed/SiCZUwv0Uyk

//www.youtube.com/embed/yU6ts22ynLk

Διαβάστε ακόμα:

Το… προικισμένο σκυλί που σόκαρε την Λιβιτσάνου