Άντα Λιβιτσάνου: «Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν άσχημα, κάπου στη μέση τσίτωσε το πράγμα»

Άντα Λιβιτσάνου

"Με τον σύζυγό μου αν δεν είχαμε το μαγαζί ίσως και να μην τσακωνόμασταν ποτέ" δήλωσε η Άντα Λιβιτσάνου.

Την Άντα Λιβιτσάνου συνάντησε η κάμερα της «Ελένης». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την στροφή στην καριέρα της, την επιχείρηση ζαχαροπλαστικής και την σχέση με τον σύζυγό της.

«Όταν ανοίξαμε το ζαχαροπλαστείο με τον άντρα μου, το σκεφτόμασταν πολύ ρομαντικά, υπήρχε άγνοια κινδύνου. Δεν σκεφτόμουν ότι θα αλλάξω καριέρα, ήταν ένα στοίχημα. Μέσα μου πιστεύω ότι θα ασχοληθώ ξανά με την υποκριτική». Το ζαχαροπλαστείο που διατηρεί στην Γλυφάδα είναι από κοινού επιχείρηση με τον σύζυγό της.

«Με τον σύζυγό μου αν δεν είχαμε το μαγαζί ίσως και να μην τσακωνόμασταν ποτέ. Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν άσχημα, κάπου στη μέση τσίτωσε το πράγμα αλλά όχι σε βαθμό ρήξης».

Όσο για τον γάμο τους; «Είμαστε παντρεμένοι 8 χρόνια με τον Στάθη. Στον γάμο μας ήμασταν μόνο 14 άτομα. Αυτή η ημέρα αφορά μόνο το ζευγάρι».

Όπως αποκαλύπτει η ίδια: «Με τον Στάθη γνωριστήκαμε μέσω social media. Εγώ δε ζηλεύω εύκολα. Αν ζηλέψω, υπάρχει πρόβλημα και λόγος. Έχω βρεθεί άπιστη στο παρελθόν. Όταν απιστεί κάποιος, περισσότερα λέει για εκείνον παρά για τον άλλον σύντροφο».