Άντα Λιβιτσάνου: «Στο θέατρο έχω περάσει δύσκολα»

Άντα Λιβιτσάνου

«Σε κάποια γυρίσματα το κλίμα μπορεί να ήταν σκληρό αλλά μεγαλώνοντας βάζεις τα όριά σου», λέει η Άντα Λιβιτσάνου.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα έδωσε συνέντευξη η Άντα Λιβιτσάνου η οποία μίλησε για τις καλοκαιρινές φωτιές που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο σπίτι του πατέρα της, το ζαχαροπλαστείο της, τη συνεργασία με το σύζυγό της, αλλά και τις άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Κάηκε το πίσω μέρος του σπιτιού του πατέρα μου και παραλίγο να μπει και μέσα. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Είναι περίεργα να μπαίνεις και να βλέπεις πόσο κοντά είναι η φωτιά από το σπίτι σου, το σπίτι του πατέρα σου. Ήταν πολύ αγχωτικό που δεν τον άφησαν να πάρει τα ζώα. Το γάτο τον βρήκαμε, το σκύλο μας δεν τον έχουμε βρει, ελπίζουμε να τον βρούμε», είπε αρχικά η Άντα Λιβιτσάνου.

Μιλώντας για την απόφασή της να αφήσει στην άκρη την υποκριτική, και να ανοίξει δικό της ζαχαροπλαστείο, η Άντα Λιβιτσάνου είπε: «Το μαγαζί ήταν πάντα σαν όνειρο. Ο άνδρας μου και οι φίλοι μας με έπεισαν να κάνω το ζαχαροπλαστείο. Φαντασιώνομαι πάντως ότι ίσως στα γεράματα κάνω ξανά κάτι στην υποκριτική. Αυτή τη στιγμή ε θα άφηνα το ζαχαροπλαστείο ακόμα και αν είχα μια καλή πρόταση για να επιστρέψω τηλεοπτικά».

«Σε θέατρο έχω περάσει δύσκολα. Σε κάποια γυρίσματα το κλίμα μπορεί να ήταν σκληρό αλλά μεγαλώνοντας βάζεις τα όριά σου», ανέφερε σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος που έχουν έρθει στο φως.

Η Άντα Λιβιτσάνου αναφέρθηκε και στον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της, Θανάση Ευθυμιάδη, για τον οποίο είπε ότι «έχω ακόμη επαφές με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Είμαι πολύ χαρούμενη για το πώς έχει εξελιχθεί η ζωή του. Θα ζήλευα και εγώ μια στροφή σαν αυτή που έχει κάνει».