ANT1: Ποιοι αποχωρούν, ποιοι ανανεώνουν και ποιοι αναβαθμίζονται;

Αλλαγές στο κανάλι του Αμαρουσίου - Διαβάστε αναλυτικά

Σε εξελίξεις – ντόμινο οι οποίες αλλάζουν πολλά πράγματα στον ΑΝΤ1, οδηγούν οι αποφάσεις που πήρε τελευταία το κανάλι. Έπειτα από τρία χρόνια, η διοίκηση του ομίλου απόφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Chief Operating Officer, Αλεξάντερ Χόλαντ, ο οποίος αποχωρεί από το κανάλι στο τέλος του μήνα. Η λήξη της συνεργασίας του Χόλαντ, σε συνδυασμό με την έλευση του Πίτερ Σμιθ προ δύο μηνών σε θέση managing director του ομίλου, οδηγεί σε αλλαγή του οργανογράμματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας REAL, ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 TV, Στρατής Λιαρέλλης, εκτός από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, παίρνει κάτω από την εποπτεία του και το Μακεδονία TV, αλλά και κάθε τηλεοπτική δραστηριότητα του ομίλου εντός συνόρων. Ο Έρικ Χάνσεν αναμένεται, εκτός από τα ραδιόφωνα, να αναλάβει την υψηλή εποπτεία και της δισκογραφικής εταιρείας Heaven, ενώ διευρυμένα καθήκοντα ανατίθενται στον Φάνη Ταμπάκη, ο οποίος, εκτός από τα περιοδικά του ομίλου, θα αναλάβει και τις ιστοσελίδες e-commerce. Στη νέα αυτή διάρθρωση αναμένεται να δοθεί ειδικός ρόλος και σε δύο στενούς συνεργάτες του προέδρου Μίνωα Κυριακού, του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΑΝΤ1 Νίκου Αγγελόπουλου και του προϊσταμένου της νομικής υπηρεσίας Κωνσταντίνου Ξυδιά.

Την ίδια στιγμή, όπως γράφει η REAL, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιου, ενόψει της λήξης του τον Μάρτιο. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως θα έχουν αίσιο τέλος, με επέκταση της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας και το στέλεχος θα παραμείνει στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ