ANT1 Flashback: Απολαυστικός Νικόλας Ράπτης ως Σπεράντζα Βρανά στους «Μεν και Δεν»

Βρανά Ράπτης

"Μας έκανε μεγάλη τιμή τότε, γιατί ήταν ένας από τους τελευταίους ρόλους που έπαιξε στην τηλεόραση", δηλώνει ο Χάρης Ρώμας.

Στους αγαπημένους ρόλους των μαμάδων και των γιαγιάδων από τις σειρές του ΑΝΤ1 ήταν αφιερωμένο το σημερινό επεισόδιο του ANT1 Flashback. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης ανέτρεξαν στις δεκαετίες του ’90, του 2000 αλλά και του 2010, εντοπίζοντας όλους εκείνους τους «μαμαδίστικους» και «γιαγιαδίστικους» χαρακτήρες που ξεχώρισαν στη μικρή οθόνη.

Ένας από αυτούς ήταν και ο ρόλος της μητέρας του Διονύση Δάγκα (Χάρης Ρώμας), Όλγας, που υποδύθηκε μοναδικά η αείμνηστη Σπεράντζα Βρανά στους «Μεν και Δεν» το 1993. Ο δημιουργός της σειράς μίλησε για τη σπουδαία αυτή συνεργασία και την τιμή που του έκανε η ηθοποιός αποδεχόμενη να κάνει το συγκεκριμένο guest που άφησε εποχή.

«Έχουμε δημιουργήσει με την Άννα (Χατζησοφιά) και κάποιους ρόλους για μαμάδες, που νομίζω πως είναι εμβληματικοί και μνημειώδεις. Ένας από τους πρώτους ήταν και η μητέρα του Διονύση Δάγκα, που έπαιξε το ιδανικό πρόσωπο, η ιδανική ηθοποιός, η Σπεράντζα Βρανά», δηλώνει ο Χάρης Ρώμας.

«Μας έκανε μεγάλη τιμή τότε, γιατί ήταν ένας από τους τελευταίους ρόλους που έπαιξε στην τηλεόραση. Ήταν η ιδανική για να κάνει την κόντρα που ψάχναμε απέναντι στον κεντρικό ήρωα, που ήταν ένας κομπλεξικός που έκρυβε τις καταβολές του, γιατί θέλει να αναρριχηθεί κοινωνικά», τονίζει ο Χάρης Ρώμας στη συνέχεια.

Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης δεν δίστασε να… εισβάλει με τον δικό του τρόπο στη σειρά, υποδυόμενος τον ρόλο της Όλγας, και να μας χαρίσει στιγμές γέλιου στο αποψινό ANT1 Flashback.