Ανοίγει για πρώτη φορά την έπαυλή του και μιλάει για όλα σε τηλεοπτική κάμερα! [vid]

Κώστας Μανωλάς

Ο πασίγνωστος Έλληνας δίνει σπάνια συνεντεύξεις!

Από την Κυριακή 24 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 16.00 στον ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Ανθόπουλος και η Ελένη Βαΐτσου, οι TOURΙΣΤΕΣ, το πιο «αταίριαστο» ταξιδιωτικό δίδυμο παίρνει τις βαλίτσες του και επισκέπτεται τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου.

Το πρώτο εισιτήριο γράφει προορισμό τη Ρώμη. Στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, οι TOURΙΣΤΕΣ συνδυάζουν τα πάντα: πολιτισμό, ιστορία, αθλητισμό, αυθεντικό ιταλικό φαγητό και καφέ και νυχτερινή διασκέδαση. Ο Χρήστος ξεκινά το ταξίδι στη Ρώμη με μια αποκλειστικότητα. Πηγαίνει στο σπίτι του Κώστα Μανωλά, διεθνή άσσου της Ρόμα, που θεωρείται top ποδοσφαιριστής παγκοσμίως και δίνει σπάνια συνεντεύξεις.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το zappit…

Στη συνέχεια της εκπομπής…

Η Ελένη συναντά τον γνωστό Έλληνα αρχιτέκτονα Δημήτρη Κορομηλά, που ζει στη Ρώμη από το 1968 και την ξεναγεί στην Piazza del Popolo, στο κέντρο της πόλης. Οι TOURΙΣΤΕΣ επισκέπτονται αρχαιολογικά και πολιτιστικά μνημεία της Ρώμης και μοιράζονται με τους τηλεθεατές την ιστορία τους, ενώ επιδίδονται και σε έναν διαγωνισμό για τις ταινίες που γυρίστηκαν στα θρυλικά στούντιο της Τσινετσιτά. Όταν, τέλος, προσπαθούν να φτιάξουν μόνοι τους την πίτσα που θα φάνε, το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!