Άνω κάτω το Survivor – «Μα δεν έκλεψε η Ελευθερία Ελευθερίου, αφού την πιάσαμε και δεν πρόλαβε»

Survivor

Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος και Ελευθερία Ελευθερίου έβαλαν... φωτιά στο Survivor της Τετάρτης με τις δηλώσεις τους!

Όσα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στο Survivor της Τρίτης, θέλησε να σχολιάσει μια μέρα αργότερα ο Τριαντάφυλλος με λόγο αιχμηρό. Ο παίκτης των Μπλε, όταν βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, θέλησε να «χτυπήσει» την Ελευθερία Ελευθερίου υπενθυμίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα συμβάν που είχε λάβει χώρα πριν περίπου δέκα μέρες στην παραλία.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα πως «σου δίνεται ο λόγος να πεις κάτι στον κόσμο ρε συ! Απλά ντροπή σου! Ντροπή σου που το παίζεις και λαϊκός και καλό παιδί και ζαχαροπλάστης και το παίζεις οτιδήποτε”.

«Ξεχνάμε δηλαδή αυτά που λέγαμε το πρωί ότι μπήκε στο ντουλάπι με τις προμήθειες μας και έψαχνε να βρει τι να πάρει… Δηλαδή τα ξεχνάμε και είναι καλό κορίτσι; Καλό κορίτσι είναι για τους κόκκινους! Για τους μπλε δεν είναι καλό κορίτσι. Πήγε να μας κλέψει… Ξέρεις τι σημαίνει να πας να κλέψεις σε πεινασμένο άνθρωπο το φακόρυζο του; Και λέει πως δεν έκλεψε… Μα ναι, αφού σε πιάσαμε και δεν πρόλαβες» τόνισε σε έντονο ύφος ο Κώστας Παπαδόπουλος στο Survivor. «Κάποιοι άνθρωποι που είναι υποχθόνιοι, όπως είναι αυτή, δεν έχουν θέση ανάμεσα σας».

Με τη σειρά της, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε με σαφήνεια πως «από το να συγκεντρωθεί σε αυτόν και να πει πράγματα για αυτόν, ήθελε κατευθείαν να με γειώσει, να με στοχοποιήσει, να μιλήσει σε μια στιγμή – που ήταν τελείως άτοπο για μένα – και να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η Ελευθερία έβαλε το χέρι στο μπαούλο και πήρε τις προμήθειες».