Αννούλα Φλωρινιώτη για το ιατρικό λάθος: «Δεν ξέρω αν θέλω να του κάνω κακό, μόνο για παραδειγματισμό»

Αννούλα Φλωρινιώτη

Θα κινηθεί νομικά σε βάρος του γιατρού που φαίνεται να ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της;

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μιλά η Αννούλα Φλωρινιώτη. Έναν μήνα μετά τον θάνατο και του αδελφού της, Νίκου, η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη αναφέρεται στην προσωπική της ζωή αλλά και στη μήνυση που αναμένεται να υποβάλει για το ιατρικό λάθος που φέρεται να στέρησε τη ζωή του αδελφού της.

«Μία φορά μόνο παντρεύτηκα, τον πατέρα της κόρης μου, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε, έκανε και ένα υπέροχο παιδάκι. Διάλεξε και μία υπέροχη γυναίκα», δήλωσε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη στην κάμερα του Alpha.

«Ο πρώην σύζυγός μου είναι δίπλα μου σε αυτή τη δοκιμασία που περνάω, όπως και όλες οι προηγούμενες σχέσεις που είχα. Ωστόσο, είμαι μόνη μου», ξεκαθαρίζει η γνωστή τραγουδίστρια.

«Δεν έχω δεχτεί ακόμα ότι έχει φύγει ο Νίκος μου, δεν το δέχομαι. Δεν έχω πενθήσει ακόμα για το παιδί. Έχουμε δρομολογήσει να κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος, να συναντηθούμε με τον δικηγόρο», παραδέχεται η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού της, ο οποίος έδινε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

«Δεν θέλω ακόμα να προβώ σε λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν θέλω να του κάνω κακό, μόνο για παραδειγματισμό», εξομολογείται η Αννούλα Φλωρινιώτη κλείνοντας τις δηλώσεις της στο Super Κατερίνα.