ΑΝΝΙΤΑgr: Γνωστή ηθοποιός δηλώνει ότι ο άντρας της ζωή της την κακοποιούσε

Όλα όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το Σάββατο 2 Μαϊου στην εκπομπή «ΑΝΝΙΤΑgr» θα παρακολουθήσουμε τη συγκλονιστική εξομολόγηση ενός 53χρονου άντρα που η λατρεία του για το χρήμα και τη «μεγάλη» ζωή τον έκαναν επαγγελματία διαρρήκτη. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 25 χρόνων και σήμερα θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.Στο πλατό της εκπομπής, επίσης, και η μαρτυρία μιας 52χρονης γυναίκας που παραδέχεται δημόσια ότι για χρόνια «πωλούσε» το κορμί της για να ζήσει. Σήμερα μετανιωμένη για τις επιλογές της ζητά απ’ όλους τον σεβασμό.

Την Κυριακή 3 Μαϊου μόνοι, μόνες, πληγωμένοι και απογοητευμένοι από τις σχέσεις καταθέτουν τα βιώματα τους στην Αννίτα Πάνια.

Μια γνωστή ηθοποιός που έζησε ένα παράφορο έρωτα παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια ότι ο άντρας της ζωή της την κακοποιούσε βάναυσα. Εκείνη για χρόνια δικαιολογούσε την συμπεριφορά του ελπίζοντας ότι θα αλλάξει.
Μαζί μας και μια νεαρή γυναίκα που έζησε έναν ολέθριο έρωτα. Έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει κοντά της, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Σήμερα είναι μόνη και προσπαθεί με δυσκολία να ξαναφτιάξει τη ζωή της.
Τέλος, και μια ακόμη 30χρονη γυναίκα που δηλώνει ακαταμάχητη. Έχει βρει τον τρόπο να μαγνητίζει τους άντρες.

Θέματα επικαιρότητας, παράξενες ειδήσεις και καταγγελίες τηλεθεατών θα πρωταγωνιστήσουν και αυτό το Σαββατοκύριακο στο «ΑΝΝΙΤΑgr».